Pse duhet bërë transplanti i flokëve

Ashtu si shëndeti dhe rinia, shumica prej nesh e marrin jetën me lehtësi, derisa të mos ikin… Për shumicën e njerëzve, transplantimi i flokëve do të ndihmojë që flokët tuaj të duken më të plotë dhe të kenë më shumë densitet. Nëse humbja e flokëve ose tullacja ju shqetëson vërtet, procedura e transplantimit të flokëve FUE mund të jetë një mënyrë për t’u ndjerë më i sigurt për pamjen tuaj.

Procedurat e transplantit të flokëve Fue

Si funksionon procedura? Transplantet FUE janë relativisht të pavëmendshme dhe kryhen nën anestezi lokale për të reduktuar komplikimet ose nevojën për qëndrim të zgjatur. Procesi është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë, dhe në shumicën dërrmuese të rasteve, aplikimi FUE nuk ka komplikime për shumicën e pacientëve të cilët mund të kthehen në punë të nesërmen. Transplantimi i flokëve FUE kryhet nën një mikroskop nga profesionistë me përvojë për të siguruar saktësi absolute dhe për të ndihmuar në krijimin e një vije flokësh sa më natyrale. FUE është një teknikë më e re dhe ndryshe nga procedurat e tjera të mbjelljes së flokëve, transplantimi i flokëve FUE funksionon në baza individuale. Çdo qime merret si një njësi e plotë me gjëndrat e nevojshme dhe më pas transplantohet në zonën e re. Edhe pse më pak invazive, procedura është shumë komplekse dhe kjo mund të shkaktojë që një procedurë FUE të zgjasë pak më shumë se metoda FUE. Duke marrë më shumë kohë, koha e rikuperimit shkurtohet dhe nivelet e suksesit rriten. Ndërsa asnjë procedurë nuk lë shenja, plagët e FUE janë të kufizuara në pika të vogla që bëhen të padukshme pas një rritje të shkurtër të flokëve.

Kontaktoni për analizën e transplantit të flokëve

Fazat e transplantit të flokëve

Duke përdorur FUE, ne i ekspozojmë folikulat ndaj sa më pak dëmtime që të jetë e mundur, dhe kjo i jep çdo floku të transplantuar shansin më të mirë për të mbijetuar. Meqenëse folikulat merren nga një zonë e flokëve që nuk ndikohet nga DHT, hormoni që shkakton tullacën e modelit mashkullor, flokët e rinj nuk preken dhe nuk ekspozohen ndaj të njëjtave modele të rënies së flokëve. Kush është i përshtatshëm për transplantin e flokëve FUE? Transplantimi i flokëve FUE është kryesisht një zgjidhje për të luftuar tullacën e modelit mashkullor, e cila zakonisht prek tempujt dhe kurorën, duke i lënë burrat (dhe nganjëherë gratë) me qime në shpinë dhe anët e kokës, por askund tjetër. Jo të gjithë janë kandidatë të përshtatshëm për trajtimin FUE, pasi faktorë të tillë si madhësia e rënies së flokëve dhe lloji i flokëve (dmth. i drejtë / me onde / afro) mund të përcaktojnë metodën më të përshtatshme të transplantimit. Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth trajtimeve të mbjelljes së flokëve FUE, si funksionojnë ato dhe nëse kjo është mënyra më e mirë për të rivendosur flokët pas rënies së flokëve, na kontaktoni sot për të organizuar një konsultë pa probleme. Si Qendra e Flokëve të Turqisë, ne krenohemi që jemi të ndershëm dhe të besueshëm dhe premtimi ynë për klientët tanë është që të ofrojmë gjithmonë zgjidhjen më të përshtatshme për të dhënë rezultatet më të mira në baza individuale. Kush mund të bëjë transplant flokësh? Të gjithë, burra dhe gra që kanë flokë të mjaftueshëm anash dhe mbrapa të kokës dhe që vuajnë nga zona të zbrazëta në kokë, janë kandidatë të përshtatshëm për këtë operacion. Në klinikën tonë ne përcaktojmë nëse jeni një kandidat i përshtatshëm për mbjelljen e flokëve pas ekzaminimit nga mjeku ynë specialist. Ju duhet të na kontaktoni për një konsultë falas dhe të menjëhershme.

Pse duhet të bëhet transplanti i flokëve FUE

Preferohet transplantimi i flokëve FUE? Megjithëse zhvillimi i mbjelljes së flokëve daton që në kohët e lashta, transplantimi i flokëve në botë filloi në vitet 1990. Pas vitit 2007, FUE u zëvendësua nga transplantimi i flokëve. Teknika FUE është metoda më e përdorur e mbjelljes së flokëve, sepse tregon rikuperim më të shpejtë dhe rezulton në një kohë më të shkurtër në krahasim me teknikat e tjera.

Kontaktoni për analizën e transplantit të flokëve