Rënia e flokëve është një nga problemet kryesore që njerëzit përballen në ditët e sotme për të dy gjinitë, por veçanërisht për meshkujt. FUE Sapphire do të thotë Ekstraktimi i njësisë së folikulave, e cila është një metodë e mbjelljes së flokëve që përdoret në mbarë botën dhe gjithashtu në Turqi, veçanërisht në klinikën tonë, Qendra e Flokëve në Turqi.

Cili është ndryshimi midis FUE Sapphire dhe FUE?

Safiri FUE është pothuajse i njëjtë me FUE-në normale, gjëndrat e flokëve merren një pas një, por me metodën FUE Sapphire mjekët përdorin tehet Sapphire në vend të gjilpërës së zbrazët.

Çfarë është një teh safiri?

Tehja Sapphire është një mjet i prodhuar posaçërisht për fushën e mbjelljes së flokëve që ndikon drejtpërdrejt në rezultatet e mbjelljes së flokëve për aftësinë e tij të madhe në hapjen e kanaleve dhe është bërë tërësisht nga Sapphire.