Transplantimi i vetullave

Mimikat dhe shprehjet janë pjesët më domethënëse të komunikimit njerëzor. Sidomos me shikimin tuaj mund t’ua përcillni të tjerëve shprehjen që dëshironi. Natyrisht, vetullat kanë po aq efekt në të shprehurit dhe komunikimin, si dhe në sy. Operacionet e transplantimit të vetullave filluan të përhapen në të gjithë botën. Falë transplantimit të vetullave ju mund t’i jepni kuptim shikimit dhe shprehjes suaj, mund të kapni pamjen perfekte. Në Qendrën e Flokëve të Turqisë, ne vazhdojmë të aplikojmë operacionin e transplantimit të vetullave për pacientët tanë nga vende të ndryshme. Transplantimi dhe shprehja e vetullave është më e preferuara nga femrat, ju mund të merrni pamjen që dëshironi me një operacion të vogël të kryer në poliklinikat tona. Për më tepër, rënia e qimeve të vetullave është diçka që të gjithë mund ta përjetojnë pavarësisht moshës. Gjithashtu, ne kryejmë operacione të transplantimit të vetullave deri në përhapje.

Transplantimi i vetullave është procesi i transplantimit të folikulave të qimeve nga zonat dhuruese në vend të vetullave që bien ose janë bërë të bien për arsye të ndryshme. Operacionet e transplantimit të vetullave mund të aplikohen ose për të shtrënguar ose për të ndryshuar formën e vetullave. Është një procedurë e thjeshtë dhe pa dhimbje. Operacionet e transplantimit të vetullave me ndërhyrje të vogla dhe afatshkurtra mund të arrijnë rezultatet e dëshiruara.

Transplantimi i vetullave

Operacionet e transplantimit të vetullave fillojnë me dizajnimin e vetullave në përputhje me formën e fytyrës, dëshirat dhe nevojat e personit që kryen operacionin. Pasi të zgjidhni nga modelet tona të vetullave, ne do t’ju përgatisim në poliklinikat tona, atëherë fillon operacioni i transplantimit të vetullave. Operacioni zgjat nga 2 deri në 3 orë në 3 faza: 1- Anestezia Lokale / Mbledhja e grafteve të flokëve Para fillimit të operacionit bëjmë fotografi për të analizuar kushtet para dhe pas operacionit. Ne i rruajmë folikulat e flokëve të donatorëve në numrin tuaj 1 me makina rroje speciale për ju. Pastaj ne mbledhim folikulat e flokëve tuaj duke aplikuar anestezi lokale. Për shkak se numri i qimeve që do të mbillen në zonën e vetullave tuaja është më i vogël se mbjelljet e tjera, transplantet e marra janë mjaft të vogla dhe nuk është as e qartë që flokët tuaj janë prerë. I mbajmë folikulat e qimeve që kemi mbledhur në lëngje të posaçme deri në mbjellje. 2- Hapja e kanaleve Hapim kanalet me gjerësinë dhe thellësinë e duhur në vetullat tuaja një nga një sipas formës dhe modelit që kemi projektuar më parë dhe ju keni rënë dakord. Ne do të transplantojmë graftet e flokëve që kemi mbledhur. Niveli i lartë i njohurive teknike dhe shkathtësia siguron rezultate të suksesshme si për të gjithë pacientët e Qendrës së Flokëve të Turqisë. 3- Transplantimi i vetullave Graftet e marra nga zona dhuruese i vendosim një nga një në kanalet e hapura në gjerësinë dhe thellësinë e duhur. Po e përfundojmë operacionin duke e lënë të hapur zonën e mbjelljes. Pas transplantimit të vetullave Transplantimi i vetullave fillon të japë rezultate pas rreth 2 muajsh. Përafërsisht 8 muaj më vonë mund të arrihet rezultati përfundimtar. Është krejt normale të shohësh mavijosje dhe ënjtje rreth zonës së syve dhe zonës së mbjelljes. Këto mavijosje dhe ënjtje zhduken brenda 4 deri në 5 ditë. Graftet e transplantuara të flokëve merren nga flokët në pjesën e pasme të kokës, mund të jenë qime të gjata në vetull. Prandaj, duhet të prisni dhe epiloni periodikisht. Kush mund të bëjë transplantin e vetullave? Transplantimi i vetullave mund të kryhet tek burrat dhe gratë që përjetojnë humbje të vetullave, hollim të vetullave ose që duan të ndryshojnë formën e vetullave për arsye të caktuara. Për më tepër, mund të na kontaktoni, Qendra e Flokëve të Turqisë për një konsultim falas dhe të menjëhershëm. Për analizë falas të flokëve