Transplantimi i flokëve DHI ose implantimi direkt i flokëve është një nga teknikat më të reja në fushën e mbjelljes së flokëve dhe kryhet nga Micro Motor i cili përdoret nga pak klinika në Turqi dhe ne jemi ndër to, Qendra e Flokëve të Turqisë. Teknika DHI është e ngjashme me FUE-në, pasi graftet e flokëve merren një nga një dhe transplantohen menjëherë nga stilolapsat Choi.

Teknika e mbjelljes së flokëve DHI

Procedura në klinikën tonë Hair Center të Turqisë është e ngjashme me teknikën FUE. Fillimisht bëhet një analizë gjaku për t’ju ekzaminuar dhe një analizë dhe konsultim me mjekun, më pas fillojmë duke vizatuar vijën e parë për flokët tuaj dhe përpiqemi të përmbushim pritshmëritë tuaja për rezultatet pas operacionit. Hapi tjetër është aplikimi i anestezisë lokale në zonën tuaj dhuruese dhe në zonën që synohet për transplantin e flokëve. Në klinikën tonë, Qendrën e Flokëve të Turqisë, stafi ynë profesional dhe mjekët do të zgjedhin një stilolaps që plotëson specifikimet tuaja, do të nxjerrin folikulat e flokëve, do ta vendosin në stilolapsin implantues DHI dhe do ta mbjellin me këndin dhe drejtimin e duhur për të pasur një rezultat natyral. . Teknika e mbjelljes së flokëve DHI ka shumë përparësi në krahasim me teknikën FUE, siç është zvogëlimi i kohës që folikulat qëndrojnë jashtë trupit, gjë që i bën ata të qëndrojnë më të shëndetshëm dhe më të fortë. Gjithashtu zvogëlon gjakderdhjen gjatë operacionit dhe e bën rikuperimin më të shpejtë. Sidoqoftë, teknika DHI kushton më shumë dhe kërkon më shumë vëmendje gjatë kryerjes së saj dhe ne kemi stafin dhe mjekët më të mirë në vend për ta kryer atë për ju në klinikën tonë, Qendra e Flokëve të Turqisë, ndaj mos hezitoni të na kontaktoni për më shumë.

METODAT TJERA TË TRANSLANTIMIT TË FLOKËVE

METODAT NT Manuel. Transplantimi i flokëve FUE Transplantimi i flokëve DHI Transplantimi i flokëve FUE Sapphire DHI Metoda pa dhimbje! DHI është një nga teknikat më të zakonshme që përdoret në operacionet e mbjelljes së flokëve. Ndër transplantet moderne të flokëve, teknika DHI është një nga metodat më të preferuara për të lënë më pak plagë, për shërim të shpejtë dhe për të arritur rezultate të shpejta ndër metodat e tjera. Mund të vizitoni Instagramin tonë për imazhe para dhe pas.