Hair Center Of Turkey

Si një nga qendrat kryesore të transplantimit të flokëve në vend, ne mirëpresim pacientë nga e gjithë bota që t’i bashkohen listës sonë prej më shumë se 2000 pacientësh për 8 vitet e fundit. Në Qendrën e Flokëve të Turqisë, ju mund të arrini flokët e ëndrrave tuaja me mjekët tanë ekspertë dhe profesionistë dhe stafin që punon në qendrën tonë, kështu që ne kryejmë me sukses operacionet tuaja të transplantimit të flokëve. Ju mund të keni flokët e dëshiruar të shëndetshëm duke zgjedhur operacionin që dëshironi; gjithashtu, ju mund të rifitoni flokët tuaj të humbur. Është e lehtë të kesh flokët tuaj të shkurre, të gjallë dhe të shëndetshëm si më parë. Ne vazhdojmë t’u shërbejmë pacientëve tanë të çmuar me sukses në transplantin e flokëve dhe fusha të tjera me ekipin tonë të ekspertëve të mjekëve prej vitesh.

Në Qendrën e Flokëve të Turqisë nuk bëjmë vetëm operacionet e mbjelljes së flokëve, por edhe dizajnimin e vetullave dhe mbjelljen e vetullave, transplantin e mjekrës dhe mustaqeve, mesoterapinë e flokëve. Në Qendrën e Flokëve të Turqisë jemi me ju me stafin tonë ekspert dhe profesional në të gjithë shërbimin tonë. Me praktikat tona plotësisht higjienike dhe të sterilizuara të mirëmbajtura, mund të siguroheni që jeni në duar të sigurta. Në përputhje me fazat e përmendura, pas rreth 6 muajsh ju mund të keni flokë të shëndetshëm dhe natyral tek ne. Nëse dëshironi një transplant flokësh të rehatshëm, pa dhimbje dhe të sigurt me rezultate perfekte, ju ftojmë në klinikën tonë, Qendra e Flokëve në Turqi.

0
Success Rate
0
Happy Patient