Hair Transplant in Turkey

We are pioneers in the production of commercials and digital content

Welcome to Hair Center Of Turkey

7/24 Live Support

Klinika kryesore në botë e transplantit të flokëve

Si një nga qendrat kryesore të transplantimit të flokëve në vend, ne mirëpresim pacientë nga e gjithë bota që t’i bashkohen listës sonë prej më shumë se 2000 pacientësh për 8 vitet e fundit. Në Qendrën e Flokëve të Turqisë, ju mund të arrini flokët e ëndrrave tuaja me mjekët tanë ekspertë dhe profesionistë dhe stafin që punon në qendrën tonë, kështu që ne kryejmë me sukses operacionet tuaja të transplantimit të flokëve. Ju mund të keni flokët e dëshiruar të shëndetshëm duke zgjedhur operacionin që dëshironi; gjithashtu, ju mund të rifitoni flokët tuaj të humbur. Është e lehtë të kesh flokët tuaj të shkurre, të gjallë dhe të shëndetshëm si më parë. Ne vazhdojmë t’u shërbejmë pacientëve tanë të çmuar me sukses në transplantin e flokëve dhe fusha të tjera me ekipin tonë të ekspertëve të mjekëve për vite me radhë. Për më shumë Rreth nesh

Transplanti i flokeve

Rënia e flokëve të mjekrës dhe mustaqeve është gjenetike për disa njerëz dhe në disa raste mund të jetë…

Lexo më shumë

Transplant flokësh për femra

Humbja e flokëve tek gratë mund të ketë një efekt frikësues apo edhe shkatërrues në cilësinë e jetës së një gruaje;

Lexo më shumë

Transplanti i vetullave

Mimikat dhe shprehjet janë pjesët më domethënëse të komunikimit njerëzor.

Lexo më shumë

Transplanti i mjekrës

Rënia e flokëve të mjekrës dhe mustaqeve është gjenetike për disa njerëz dhe në disa raste mund të jetë…

Lexo më shumë

FUE Hair Transplant Clinic Hair Center Of Turkey

Ashtu si shëndeti dhe rinia, shumica prej nesh e marrin jetën me lehtësi, derisa të mos ikin… Për shumicën e njerëzve, transplantimi i flokëve do të ndihmojë që flokët tuaj të duken më të plotë dhe të kenë më shumë densitet. Nëse humbja e flokëve ose tullacja ju shqetëson vërtet, procedura e transplantimit të flokëve FUE mund të jetë një mënyrë për t’u ndjerë më i sigurt për pamjen tuaj.

Procedurat e transplantit të flokëve Fue

Si funksionon procedura? Transplantet FUE janë relativisht të pavëmendshme dhe kryhen nën anestezi lokale për të reduktuar komplikimet ose nevojën për qëndrim të zgjatur. Procesi është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë, dhe në shumicën dërrmuese të rasteve, aplikimi FUE nuk ka komplikime për shumicën e pacientëve të cilët mund të kthehen në punë të nesërmen. Transplantimi i flokëve FUE kryhet nën një mikroskop nga profesionistë me përvojë për të siguruar saktësi absolute dhe për të ndihmuar në krijimin e një vije flokësh sa më natyrale. FUE është një teknikë më e re dhe ndryshe nga procedurat e tjera të mbjelljes së flokëve, transplantimi i flokëve FUE funksionon në baza individuale. Çdo qime merret si një njësi e plotë me gjëndrat e nevojshme dhe më pas transplantohet në zonën e re. Edhe pse më pak invazive, procedura është shumë komplekse dhe kjo mund të shkaktojë që një procedurë FUE të zgjasë pak më shumë se metoda FUE. Duke marrë më shumë kohë, koha e rikuperimit shkurtohet dhe nivelet e suksesit rriten. Ndërsa asnjë procedurë nuk lë shenja, plagët e FUE janë të kufizuara në pika të vogla që bëhen të padukshme pas një rritje të shkurtër të flokëve.

Para & Pas

İnstagram

Blogs

Klikoni për përvojat e pacientit
Për më shumë

SHQYRTIMET

PYETJE TË SHPESHTA

Po është normale. Ënjtja do të zhduket me kalimin e kohës. Në këtë proces, për të reduktuar ënjtjen, gjumi duke mbështetur zonën e kokës dhe qafës gjatë gjumit dhe duke mos e anuar kokën përpara do të minimizojë shfaqjen e ënjtjes.

Operacionet e mbjelljes së flokëve janë drejtpërdrejt proporcionale me tepricën e hapjes në zonën që do të transplantohet. Sa më e hapur të jetë zona që do të transplantohet, aq më e gjatë është koha e operacionit. Mesatarisht 4-8 orë.

Operacionet e mbjelljes së flokëve janë drejtpërdrejt proporcionale me tepricën e hapjes në zonën që do të transplantohet. Sa më e hapur të jetë zona që do të transplantohet, aq më e gjatë është koha e operacionit. Mesatarisht 4-8 orë.

Transplantimi i flokëve është një procedurë kirurgjikale dhe duhet të bëhet nën kontrollin e mjekut dhe nga specialistë profesionistë të mbjelljes së flokëve. Zona që do të operohet duhet të jetë plotësisht e formuar dhe e gatshme për komplikime të mundshme.

Na kontaktoni